2015. dec 18.

Minden ami sport: SportMarket

írta: Alwine
Minden ami sport: SportMarket

Bemutatjuk prémium márkáinkat: Asics, Mizuno, Everlast,Select ...

Több ezer termék között és több száz márka között nem könnyű eligazodni. Mivel kis-és nagykereskedelmi részlegünk sokéves tapasztalattal megismerkedett prémium minőségekkel; szeretnénk megosztani veletek is. Könnyebb lesz dönteni abban, neked melyik megfelelő. Ha kérdésed maradt, írj vagy hívj minket: info@sportmarket.hu és 06 1 323 0319

asics_banner_s15.jpg

Asics futó,fitnesz,röplabdás,kézilabdás és tenisz cipő & ruházatAz ASICS története 1949-ben kezdődött, amikor Mr. Kihachiro Onitsuka megalapította az atlétikai cipők cégét: Onitsuka Co., Ltd. Kezdetben kosárlabda cipőket gyártva Japánban, Kobe-ban. Asics lett a név 1977-ben alapozva az „  Ép testben ép lélek „ gondolatra. A latin mondás "Anima Sana In Corpore Sano," kezdőbetűi segítségével lett a brand neve: ASICS. Az alapgondolat szerint a legjobban úgy tudunk egészséges és boldog életstílust alakítani, ha  teljes egészséget és fitneszt támogatunk. Ma az ASICS a teljestítményt növelő atlétikai cipők teljes palettáját biztosítja valamint technikai aktív sport kiegészítőket továbbá minden eszközt, mely harmóniát ad a test és lélek számára.

okolvivas-sportmarket-everlast.jpg

Az Everlast 1910-ben, New York, Bronx negyedéből indult világhódító útjára. A sportfelszerelésekkel párhuzamosan fejlődtek az Everlast ruházati termékei is, amelyekkel a cég az öltözködés és a divat világába is letette névjegyét. Az elmúlt évtizedekben a ruházat gyártás húzóágazattá vált, aminek oka nagyrészt az európai piacra való bekerülés. Az Everlast nagy hangsúlyt fektet kényelem és a komfort mellett a tökéletes anyagválaszátra és a minőségi kidolgozásra de a limitált szériagyártásnak köszönhetően a termékek megőrzik exkluzivitásukat...

mizuno-twister-roplabdas-teremcipo.png

Mizuno japán tökéletesség & racionalitás. Mizuno japán sportfelszerelés és ruházatot gyártó vállalat. Alapítva 1906-ban Osaka-ban Riachi Mizuno által. Számos sporteszköz és sportruházat készítője golf, kosárlabda, röplabda, foci, futás, rögbi, síelés, biciklizés, judo, asztali tenisz, boksz és atlétika számára. Kínálatunkban profi sportolóink is ajánlják a professzionális minőségi röplabdás és kézilabdás teremcipőket valamint termékskálánk az idén bővült a Mizuno futócipőkkel is.

mikasa-roplabda-labda_1.jpg

Mikasa foci,kosár és röplabda és strandröplabda labdáit gyakran használják hivatalos játékokon és versenyeken. Így volt a 2012-es Olimpián Londonban is. MIKASA Hiroshima /Japan -ban alapítva 1917-ben. 1964-es Olimpián Tokyo-ban a Mikasa a hivatalos röplabda. 1996-ban Atlantában a strandröplabda Olimpián a Mikasa MIKASA VLS 200 a hivatalos labda. 2001-ben forradalmasítja a színes teremröplabdát a Mikasa MG MVP 200-ast. 2008-ban fejlesztik a nyolc színből álló lángformájú panelt az MVA 200-as labdához. Örömmel tudatjuk, hogy Mikasa szabadidőruházat Free Time név alatt illetve csapatok számára csapatrurházat azaz mez, mez szettek, melegítők és kabátok valamint védőfelszerelések és kiegészítők mint táskák, zoknik és karmelegítők is elérhetőek.

Dániában 1947-ben alapította Eigil Nielsen a Select gyárat, ő volt az akkori dán Nemzeti focicsapat góllövője. Select készítette az első 32 paneles foci labdát. 2008 óta nemcsak a Dán Futball Sövetség számára biztosítja a foci labdákat, hanem számos klub Belgiumban és Oroszországban is a Select labdákat használja továbbá az Olimpiai Játékok kézilabda versenyein Select labdákkal játszanak. Későbbiekben bővítette termékkínálatát védőfelszerelésekkel: térdvédő,thermónadrág,vállvédő,kapusnadrág valamint vádlivédő,térdvédő és könyökvédő,combvédő,csuklóvédő termékekkel. 

select kezilabda vedofelszereles

Szólj hozzá