2016. jan 10.

Fitnesz sporteszközök és fitnesz felszerelés

írta: Alwine
Fitnesz sporteszközök és fitnesz felszerelés

Fit test 2016-ban is

Mutatunk pár apró ötletet: sok kicsi sokra megy. Mivel edzhetsz otthon könnyen egyedül, párban vagy barátokkal: ‎súlyzó‬k, gumiszalag, több márka termékei között válogathatsz: Spartan‬, ‎Theraband‬, Everlast‬. További izomerősítő sporteszközök: ‎gymroller‬, ‎hullahoppkarika‬,‎blackroll‬ ‪masszazshenger a cellulitisz ellen és izomtapadások fellazításához,‎tarcsasúlyok, ‎fitneszszőnyeg‬, ‎expander‬, rollerball‬, ‎gymfitnessboard‬, ‎kettlebell‬, bokasúlyzó, ‎steppad‬ ‎aerobic‬ ‪‎yoga‬ ‪- ‎jóga‬ ‎fitness‬ edzéshez is ideális. Fitnesz gépek között is válogathatsz: elipszis, szobabicikli, egy- vagy többfunkciós edzőgép illetve ‎fekvepad‬ :www.sportmarket.hu

Csak változtasd meg a gondolkodásod: fejben dől el minden. Ha egyszer elkezdted, majd nem akarod abbahagyni. A mozgás feltölti nemcsak testedet energiával és feszesebbé varázsolja idomaidat; hanem a lelked is boldogabb lesz.

Ha nem megy egyedül vond be a párodat vagy egész családodat illetve barátaidat. Mozogjatok együtt. Találjatok ki edzésterveket, amik beleférnek hétköznapjaitokba. Menjetek együtt egy új helyre. Csatlakozhattok amatőr ping pong, kettlebell, tollaslabda illetve nordic walking klubokhoz. Mindenhol találtok társakat, akik hasonlóan hozzád szeretnének mozgékonyak lenni és egsészéges életmódot kialakítani.

Kevés befektetéssel és eszközzel rengeteg új élményt szerezhetsz s tested meg fogja hálálni, ha törődsz vele : erős, friss és pozítiv lesz. S meglátod, ha hétvégére is tervezel egy közös beltéri vagy szabadtéri sportprogramot a hétköznapi munka is könnyebben megy s gyorsan telik el.

Kényelmesen böngészd át honlapunkat vagy gyere be bemutatótermünkben és segítünk dönteni majd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb sporteszközöket. Hív vagy írj:

TEL.: + 36 1 323 03 19 és E-mail: info@sportmarket.hu 

fitnesz-eszkozok-expander-sulyzo-gumiszalag.jpg

 

Szólj hozzá