2016. feb 10.

Prémium röplabda labdák & mezek csapatoknak

írta: Alwine
Prémium röplabda labdák & mezek csapatoknak

Professzionális minőségi mez, mez szettek, sortok, melegítők, védőfelszerelés és kiegészítők : Mikasa

mikasa-roplabda-vl200.jpgSport : verseny, érzelem, álom és győzelem. Aki a sportot szereti, mindezt imádja. A sportot teljes elhivatottsággal éljük meg, ezért teljesen arra koncentrálunk. 

mikasa-sportruhazat-csapatmez.jpg

Mikasa tevékenységét 1982-ben kezdte, a Virma Sportline név alatt; mely hamarosan olyan textilgyár lett, mely sportruházat gyártására specializálódott. A termékek kizárólag olasz kiemelt minőségű minden gyártási folyamatában : szövéstől a kész ruhadarabig. Ezt a minőségi tudást elismerték nemzetközi sportruházat márkák is, így a Virma céggel kezdték el megvalósítani gyártásukat. A korai 90-es években kereskedelembe kerül a Virma első csapatsport kollekciója: kiemelten futball, röplabda és kosárlabda számára. 1992-ben összeolvadás történt a Mjojio Rubber Industry Co. Ltd. céggel Hiroshima-ban. A japán cég világvezető a sportlabda gyártásában. Így lett tehát a Mjojio Robber Ltd. a Mikasa márka tulajdonosa. Kemény munka után 1996-ban Mikasa márka kinevezte a Virma céget Olaszország és Horvátország hivatalos és kizárólagos viszonteladójává. Miért lett ennek az egyezségnek jelentősége: Mikasa 1964-ben lett kiválasztva az Olimpiai játékok labdájává. 1964 volt az első kiadása ázsiai országban és elsőként röplabdával a programban. Később elfogadta a Mikasa labdát a FIVB ( Fédération Internationale de Volleyball , Röplabda Játékokat Szervező Nemzetközi Egyesület) és CEV ( Confederation Europeenne de Volleyball ) is. Ez a a szövetség elkötelezett a folyamatos megállíthatatlan fejlődés és professzionális minőség iránt.

strandroplabda-mikasa.jpg

1998-ban volt az első közös kihívás: Mikasa kiadja az első színes és szintetikus versenylabdáját. Az MVL200 és MVP200 modellek megvalósították a labda és röplabda fogalmát.

2002-ben újabb fejlődés történt: a Mikasa dedikált sportruházat röplabdásoknak a Mikasa márkával. Olasz stílus japán minőséggel nagyon egyedi kollekciót hozott létre. Három jelzővel írhatjuk le legjobban: innovatív, mert kiválóan illeszkedik; technológiai, mert új szövet alapanyagot és textíliát választottak. Gondos, mivel a hölgyek igényeit is figyelembe veszi.

mikasa-noi-mez-csapatmez-mt264.jpeg

Szólj hozzá