2015. sze 17.

Fitnesz eszközök = ép testben ép lélek

írta: Alwine
Fitnesz eszközök = ép testben ép lélek

Érezd magad jól minden nap !

fitnesz.jpg

Gurítsd el fájdalmaidat és feszültséget ! KATTINTS Ismerd meg a legújabb masszázs hengert,labdát és súlyzókat a BLACKROLL jóvoltából, mely megmozgatja letapadt izmaidat, oldja izomfeszültséged és serkenti vérkeringésed. Az eredmény : friss test és boldog lélek. 

sportmarket_banner_blackroll.jpg

Webshop és bemutatótermünk többféle gyártó fitnesz eszközei között válogathatsz: Thera Band & Spartan szalagok,gumikötelek és labdák valamint Attipick védőfelszerelések és fogyasztó övek és fogyasztó nadrágok, Effea és Zoggs úszósapka & úszószemüvegek, többfajta ugrálókötél vár továbbá Robust labdák, súlyzók, kettlebell harangsúly, tárcsasúlyok, fitnesz gépek és Elyth és Sempsoma bemelegítő & hűsítő masszázskrémek. 

Tapek és szalagok többféle szélességben és színben valamint Spider tapek a megfelelő testrész izomoldására valamint lazítására.

Az Isostar tabletta,por,zselé segít energiaszükségleted növelésére edzés és sportolás közben. Winner medicin labdák, és jóga & pilatesz szőnyeg illetve matrac többfajta színben, anyagban kapható.

thera-band-fitnesz-szalag-gumi-gumiszalag-gumikotel.jpg

 

Hogy teljes legyen az edzésed állítsd össze velünk teljes fitnesz szettedet: fitnesz felsőt, topot és sort vagy nadrág. Válassz Asics fitnesz cipőt valamint egészítsd ki Asics felsővel, melegítővel vagy hosszú nadrággal, sapkával és télen kesztyűvel. Legyél szabadidődben és edzés alatt is trendi & igényes az Asics és Mikasa prémium ruháiban.

asics_gel_fit_sana_fitness_fitnesz_cipo_noi_banner.jpg

 asics_fitness_cipo_noi_gel_fit_sana_nova_tempo_ayami.jpg

 

Szólj hozzá

fitnesz kettlebell fitness gumilabda súlyzó gumiszalag fogyasztó öv fogyasztó nadrág robust spartan ülőpárna gumihenger fitnesz labda fitneszruha fitnesz szalag fitnesz eszköz fitnesz felszerelés fitnesz cipő asics fitnesz cipő pilates labda jóga matrac yoga matrac pilates matrac pilátesz matrac blackroll masszázs henger fitnesz kesztyű fitness top fitness slip fitnesz felső streszlabda stressball thera band attipick medicin labda fogyiöv elyth sempsoma masszázskérm bemelegítőkrém hűsítőkrém