2015. nov 11.

Blackroll masszázs otthon

írta: Alwine
Blackroll masszázs otthon

Edzés előtt,edzés után, futás után vagy irodai munka után

blackroll-gyakorlatok.jpgBővebben a Blackroll hatásáról. Nyak, hát vagy - vállfájdalom ellen, mely sok ülőmunka után vagy egyoldalú mozgás miatt alakul ki

A Blackroll henger vagy labda nemcsak az izom flexibilitását és teljesítményét növeli látványosan kevés befektetéssel. A Blackroll smr henger, labda vagy dupla labda - duoball rendszeres használatával feloldódnak izomfeszülések valamint javul a test regenerációja így az izomzat nagyobb teljesítményt érhet el.

 A funkcionális edzés és a manuális terápia során egyre többen alkalmazzák a Blackroll termékeket. Amatőr sportolók mellett top atléták is használják a „ kis fekete hengert „.

Az izomrost a kötőszövet puha rész, mely átszövi az egész testet mind egy összekötő hálózat. Támasztó és védő szerepe van, védelmez mint egy elasztikus tompító illetve csillapító. Ez a kötőszövet veszi körül az összes izmot, minden csontot, ideget és szervet. Az izomrost befolyásolja mozgásunkat, tartásunkat, fájdalom érzetünket és izomzatunkat.

Izomrostjaink sérülhetnek vagy gyulladást kaphatnak valamint műtét után elhegesedhetnek és megkeményednek. Testünk ettől merev lesz, kevésbé rugalmas és mozgékony. SMR = self myofascial release azaz saját lazítás. Olyan hatékony technika, mely feloldja az izmok feszültségét illetve letapadásait. Blackroll henger vagy labda itt segíthet. Célzottam intenzív masszázzsal megdolgoztathatjuk az izomrostokat és izmokat. A Blackroll termékekkel magad döntheted el, mely testrészed igényel több figyelmet.


blackroll_preperation_regeneration_grande.jpgHasználhatja az smr hengert vagy labdát edzés előtt vagy után. Kezdheted Blackroll gyakorlatokkal a napot vagy zárhatod vele lazítva este is. A vérkeringés javítása nemcsak melegen tartja a teste, hanem könnyebben árad az oxigénben és tápanyagokban gazdag vér a testben. Ebből ugyancsak profitál szívünk, izomzatunk és érrendszerünk.

Kérdésed maradt ?

Hívj vagy írj : info@sportmarket

TEL. 06 1 323 0319

Nagyobb fájdalom vagy sérülés esetén mindenképp konzultálj orvossal, terapeutával.

Szólj hozzá

masszázs smr önmasszázs blackroll blackroll henger blackroll labda blackroll duoball smrhenger blackroll ball duplalabda blackball soft blackball med blackball pro masszázshenger