2015. dec 12.

Sportcipő & kiegészítő újdonságok

írta: Alwine
Sportcipő & kiegészítő újdonságok

Adidas, Asics, Mizuno teremcipők hölgyeknek, uraknak és gyerekek számára

Készletünk még bővült néhány újabb teremcipővel valamint kiegészítővel. Mizuno a már ismert márka röplabdásoknak és kézilabdás sportolóink között is. Adidas, Asics és Mizuno teremcipőink között squash, tollaslabda és vívók is válogathatnak. Értékesítőink telefonon: 06 1 323 0319 vagy E-mailben : info@sportmarket.hu illetve bemutatótermünkben személyesen szívesen tájékoztatnak az egyes cipők egyediségéről. Fontos mindig átgondolnod milyen sok edzésed van, mennyire fontos a minőségi lábbeli az edzéshez és versenyekhez. Kiváló cégek cipői mellett kimagasló professzionális védőfelszerelések között is válogathatsz. Nemcsak sportsérülés után, hanem előtte megelőzésképpen is fontos a boka, a térd és könyök védelme. A Select és Rehband az Otto Bock prémium védőfelszereléseivel biztonságban hasíthatsz a pályán céljaid felé.

Futóinknak az Asics futócipők mellett futóruházat és kiegészítőkkel: téli sapka és kesztyű valamint mellény szettel kedveskedünk, de találsz kulacsos övtáskát, alkarmelegítőket és lábszárvédőket is.

kiegeszitok-asics-sportmarket.jpg

mizuno-wave-lightningz-pink-junior-gyerek-roplabdas-cipo.jpg

Röplabdásoknak gyerek méretben : Mizuno Wave Lightning Star Z 13.430 Ft

select-vedofelszereles.jpg

mizuno-twister-roplabdas-teremcipo.png

Mizuno Wave Twister 4 röplabdás teremcipő, zöld/fekete , fekete,zöld és fehér,kék színben 17.000 Ft

 

 

 

Szólj hozzá

kesztyű adidas sapka futócipő mellény asics lábszárvédő asics futócipő adidas squash cipő squash cipő röplabdás cipő mizuno röplabda cipő kézilabdás cipő alkarvédő vízálló futócipő goretex cipő mizuno cipő mizuno wave lightningz mizunowavetwister4 vívócipő acsics cipő adidas kézilabdás cipő mizuno stealth3 reflektáló mellény