2015. dec 04.

Mikasa team line sportruházat & free time szabadidőruházat

írta: Alwine
Mikasa team line sportruházat & free time szabadidőruházat

minőségi prémium sportruha és kiegészítők

Röplabdásaink körében már ismert a Mikasa labdáival. Megismertétek csapatfelszereléseit: mezeket, melegítőket és újként a Mikasa free time sorozatában szabadidő ruházatukat: pólókat, pulóverek, kapucnis cipzáras felsők és kiegészítőiket; mint pl. a Mikasa karmelegítőket. Speciális anyagból készülnek. Keresd mikasa márkaképviseletünkben: www.sportmarket.hu mikasa-roplabda-mez-nadrag-csapatmez-szett-terdvedo-karmelegito.pngA Mikasa Sumiko karmelegítő ideális sokféle sportágban a kar védelmére. Röplabdás és kézilabdás játékosoknak. Használható futás vagy kerékpározás során is. Könnyű és kényelmes alkarszár, mely varratmentes technológiával készült. Viselhető egész nap többféle sporttevékenységhez. Hűsít és védi az alkart az UV sugarak ellen is. Mindenféle teremsporthoz és kültéri sporttevékenséghez használható: golf, kosárlabda és futball kiegészítője. Professzionális prémium minőség Nilit Innergy technológiával a cellulitisz kialakulása ellen. Többféle színben kapható. Használd fel saját energiádat cellulitisz ellen az ún. Nilit Innergy segítségével. Átalakítva a test természetes thermo energiáját FIR Far Infrared Ray azaz távoli infravörös sugarakká. Visszaveri a bőrszövetbe kialakítva mély és finom meleget. A kellemes meleg amit az anyag kibocsát felpezsdíti a testet és egészséget.

Trendi színekkel és hölgyeknek karcsúsított fazonnal kiváló minőségű szabadidő ruházattal is sportolóink nemcsak a pályán élvezhetik a Mikasa prémium anyagait, hanem szabadidőben, edzések előtt és után. Bemutatótermünkben katalógus alapján további termékek között választhatsz. Folyamatosan felkerülnek a webshopba is, ahol megrendelheted on-line. 

mikasa-szabadido-ruhazat-melegito-felso-also-sportmarket.png

mikasa-roplabda-labda.jpg

 1917-ben alapítva s aztóa a Mikasa foci,kosár és röplabda és strandröplabda labdáit gyakran használják hivatalos játékokon és versenyeken. Így volt a 2012-es Olimpián Londonban is.

Szólj hozzá

mikasa mikasa karmelegítő mikasa mez mikasa csapatmez mikasa póló mikasa melegítő mikasa pulóver mikasa free time mikasa szabadidő ruházat mikasa hoddie mikasa kapusnis felső mikasa cipzáras felső mikasa teamline mikasa csapatruha mikasa mez szett mikasa sort mikasa melegítő nadrág mikasa tréning mikasa táska mikasa márkaképviselet mikasa webshop mikasa webáruház mikasa sportruha