2016. feb 12.

Sport rehabilitációs eszközök

írta: Alwine
Sport rehabilitációs eszközök

bokaízület, térdízület és nyak, derék - & hátfájdalom enyhítésére

Mindenki ismeri az érzést: sokat görnyedtél a tanulnivaló felett, irodában dolgozol és egész nap szinte csak ülő munkát végzel ? Sajnos ennek a monoton tartásnak gerincfájdalom és nyakmerevség az eredménye. Igyekezz minél többször felállni, ha tudsz óránként gyalogolj kicsit - ha csak frissítőért vagy kávéért vagy nyomtatni a másik helyiségbe - a folyamatos ülésnél minden mozgás jobb. Ebédidőben amikor teheted menj ki a szabadba és gyalogolj vagy ne a liftet használd, hanem lépcsőzz. Mind emellett segítenek az egyensúlyozó párnák, úgy nevezett dinamikus párnák Spartan és Thera-Band minőségben elérhetőek. Ülés közben a derék területére hat a legnagyobb mechanikai terhelés. A levegővel telt ülőpárna tehermentesíti a gerincoszlopot. Tapasztalatok szerint éberen tartja a figyelmet és javítja a koncentrációt is. Iskolában, irodában vagy otthon segít megelőzni az egyensúlyozó párna a hosszan tartó ülést követő hát, derék - és nyakfájdalmak kialakulását.

spartan egyensulyozoparna nyakfajdalom derekfajdalom gerincfajdalom ellen

Boka - és térdízület rehabilitáció

Thera-band egyensúlyozó eszközökkel gyógytorna alatt sportsérülés után javíthatjuk a boka - és térdízületeket. Az egyensúlyozó eszközökkel végzett koordinációs, stabilizációs gyakorlattal növeljük a test mozgékonyságát és egyensúlyát. Ezáltal javul a teljesítőképesség és fokozódik a koncentrációképesség. A Theraband , Spartan és Togu Dynair stabilitás tréner kitűnő az intsabíl felszínen történő edzéshez, mely növeli az egyensúly fenntartását és a stabil testtartást. A kék " puhább " stabilitás trénerrel nehezebb a gyakorlat elvégzése. A zöld " keményebb " egyensúly eszköz kezdők tornájához ajánlott. A fekete " levegővel telt " egyik oldalán tüskés sportrehabilitációs eszközön végzett gyakorlat a szenzomotoros inger is érvényesül.

theraband stabilitasnovelo egyensulyozo eszkoz

Tovább rendelhető egyensúlyozó Thera-band eszközök: Sissel Balancfit egyensúlyozó párna, mely ideális koordináció, rakció és állóképesség fejlesztésére. Balance azaz egyensúlyzó eszköz csűszásgátló bevonnattal. Kérje ajánlatunkat. Két méretben rendelhető: S20424 , 50x41x6 cm és S204434, 95x41x6 cm

A szenzo motorikusan stimuláló felülettel a Thera-Band Rocker board egyensúlyozó deszka segítség egyensúlyozó gyakorlat elvégzéshez. Előre és hátra lehet mozogni a deszkával, felülete csúszással különösen ellenálló. Termékkód: 23300. 

theraband rocker board egyensulyozo deszka

 

 

Szólj hozzá

rekreáció spartan derékfájás ellen sportsérülés után hátfájás ellen theraband egyensúlyozó deszka egyensúlyozó párna bokaízület térdízület nyakfájás ellen sportrehabilitáció sport rehabilitációs eszkötök rehab eszköz rekreációs eszközök állóképesség fejlesztése szenzomotorikusan stimuláló eszköz koordináció fejlesztése stabilizációs eszköz mozgékonyság növelése koncentrációjavítás nyakfájdalom csökkentés hátfájdalom csökkentés sport rehabilitációs eszközök togu