2015. ápr 02.

TREND SPORT 2015 fitness

írta: Alwine
TREND SPORT 2015 fitness

Jóga,pilátesz,zumba,spinning,funkcionális edzés,crossfit,aerobic,boxilátesz,futás,

2015-ben Zumba, Pilates, Balance Training és  Spinning után újra JÖN:

fitnesz spinning trx circuit koredzes sulyzozas kettle bell body kesztyu

gimnasztika gumi fitness fitnesz labda spartan thera band edzes labda gyogytorna fizio rekreáció

Back to basics! edzések saját súllyal : guggolás - squats , felhúzoszkodás - pull up és fekvőtámasz.

Ehhez igazán el sem kell mozdulni otthonról és sok eszközre sincs szükséged: kényelmes szellőző fitnesz ruha és cipő ajánlott. Érdemes beszerezni súlyzókat vagy kettle bell-t illetve gimnasztika szőnyeget.

squats guggolas fitnesz fitness edzes     fitnesz pull up felhuzoszkodas edzes karerosites karizom   

High-Intensity Interval Training (HIIT)rövid, intenzív egységek pl. 30 mp sprint + 15 mp jogging váltakozása.

Ha van elég akaraterőt és kitartásod a HIIT programot magad is összeállíthatod. Beiktatva akár a heti futás tervedbe. Szabadban végezheted és kikapcsolhatsz az irodai munka vagy a monoton napi rutin után. Ugorj lábadnak és futásstílusodnak megfelelő futó cipőbe és töltődj fel !

Klasszikus fitnesz edzések: Aerobic, Barre Concept, Boxilates vagy Has-láb-fenék edzés 

boxilates pilates boksz box kesztyu noi ferfi

Sixpacks : erősítés gépeken nőknek is: bicepsz, tricepsz,has és vállerősítés súlyzókkal

Maradnak az örök női mozgásformák, melyeket egyedül vagy csoportban is űzhetsz. Táncolva, dinamikus zene mellett pöröghetnek a pocakról és fenékről a kilók. Fitness óra után új energiával könnyebb visszatérni a napi teendőkhöz.

Fittséged csak úgy sugárzik majd belőled.

Zsírégetés: futás, bicikli és úszás

A futás, úszás és bicikli sokak kedvence. Megunhatatlan, mivel a vízben egész testünk mozgásban lehet. Tehermentesítve gerincünket és ízületeinket, így minden korosztály számára ideális. Akár rehabilitációra is alkalmas úszni, hogy testünk újra erősödjön. Láttam 80 éveseket, akik csak úgy rótták a köröket ! Érdemes.

A futás szerelmeseinek egyre több lehetőség van a Duna part mellett, Ligetekben, Margitszigeten vagy akár a tájfutás és terepfutás is rengeteg embert vonz országszerte. Nagyon fontos a tökéletes futó cipő, hiszen tompítva az ütéseket kíméli a gerincünket, ízületeinket. Bizonyos cipőkben futásstílusunkhoz alkalmazkodó betét illetve rétegek segítik a megfelelő mozgást.

asics-futo-cipo-banner.jpg

Jóga: Power Yoga, Bikram Yoga, Ashtanga, Vinyasa & Hatha 

Azoknak, akik a test mellett lelküket frissítenék meditációs mozgásformákkal az örök jóga segít. Szintén végezhető otthon, szabadban vagy közösségben. Feltöltődve és kímélő mozgásokkal építi fel testünk akár rejtett izmait újra és újra. Segítve fenntartani az izomzat és ízületek rugalmasságát és feszességét. Namaste !

joga hatha vynasha power joga edzes fitness fitnesz

Functional Fitness: edzés súlyzókkal, medicin labdákkal, gimnasztikai labdákkal és fitnesz gumiszalaggal valamint s saját testsúllyal a célzott területre.

Alkalmas irodában dolgozóknak erősebb hátizomzat kialakításában vagy pincérnek vádli izomzata fejlesztésében. Érdemes ebben kérni szakember tanácsát illetve összeállítani megfelelő programot. 

personal training edzes medicin labda sulyzo gumilabda fitness gumiszalag gumikotel yoga matrac

Personal trainer : edzés tervvel és edzővel vagy Personal training csoportban: olcsóbb együtt és az egyedi edzésterv mellett csoporttársaink motivációját is élvezzük :)

Világszerte terjedő edzésforma, mely nemcsak pénztárcánkat kíméli, hanem akár új társakra és barátokra is találhatunk.

thera band gimnasztika szonyeg matrac joga yoga

Szólj hozzá